Gulvafhøvling

 

Gulvafhøvling genopliver dit gulv! Ligesom alt andet, så skifter moden og tendenserne indenfor gulvbelægning i hjemmet. Tidligere var det moderne at have gulvtæppe eller overmalede trægulve, og før det lagde man en hård og beskyttende finish i form af fernis. Om du har haft det ene eller andet, så kender du måske til at have forsøgt at fjerne det gamle gulvtæppe, men er blevet mødt af stædige limrester på trægulvet og har måtte opgive i ren afmagt? Eller forsøgt at slibe den gamle maling- eller fernisoverflade ned uden held? Svaret på dine problemer finder du i gulvafhøvling.

En gulvafhøvling er som oftest nødvendig, når dit trægulv har behov for en grovere overfladebehandling, end hvad en gulvafslibning kan give. Afhøvlingen foregår ved, at vi høvler træoverfladen dybere, end hvad vi ville gøre ved en traditionel afslibning. Det gør vi med en gulvhøvl, som indstilles, så den passer til præcis dine gulve. På den måde kommer vi din uønskede overflade til livs samtidig med, at vi fremhæver træets unikke struktur uden at høvle for meget eller for lidt. Efter en gulvafhøvling supplerer vi altid med en gulvslibning. Det er en nødvendighed at lukke træets fibre, da den nye overflade er helt frisk og derfor mere modtagelig overfor knubs.

Gulvslibemaskine på trægulv

Nu sidder du sikkert og tænker – kan jeg ikke afhøvle mine egne gulve?


Kort sagt? Jo. Anbefaler vi det? Nej. Vi har gennem mange års virke opbygget en enorm know-how i, hvordan vi passer på dit gulv bedst muligt. En gulvafhøvling er mere end blot at afhøvle dit gulv. Nøjagtigheden i at høvle en tilpas mængde af det øverste lag uden at høvle for meget af det underliggende træ er enormt svær, hvorfor vi opfordre til at benytte en professionel. På den måde risikerer du ikke at beskadige gulvet. Vi arbejder med gulve hver dag, så lad os give dig det bedste resultat!

 

Hvad koster en gulvafhøvling?

Prisen på en gulvafhøvling kan variere meget, da det kommer an på omfanget af arbejdet. Har du gulve, som er sat til med genstridige pletter af lim eller har klumper af gammel spartelmasse på sig, så er det selvsagt dyrere, end hvis det drejer sig om et overmalet trægulv. Vi sørger altid for at kigge på gulvets beskaffenhed, så vi kan sikre, at du står tilbage med et trægulv, der fremstår som nyt!

Vi holder til i Odense på Fyn men vi afhøvler gulve i hele landet.
Kontakt os i dag for at høre prisen på din gulvafhøvling.

“Super flot gulvbehandling og en fantastisk kundeservice… “

Charlotte – 5-stjernet anmeldelse på Trustpilot