Om Din Gulvsliber

 

Din Gulvsliber blev grundlagt i 2013 og har siden da haft fart på. Selvom vi er en fynsk virksomhed med base i Odense, så er vi ikke bange for at bevæge os ud af vante rammer. Vi udfører derfor gulvarbejde i hele Danmark, ligegyldig hvor du bor eller driver virksomhed.

Hos Din Gulvsliber har vi nået en tilpas størrelse, som gør det muligt at varetage større såvel som mindre gulvprojekter. Når du laver en aftale med os, så kan du være sikker på, at vi er færdige til den aftale tid, og at kvaliteten altid er i top. Vi går meget op i, at vores kunder skal have tillid til vores aftaler og tillid til, at arbejdet er færdigt til tiden.

Vi bestræber os altid på at udføre et stykke arbejde, som lever op til dine krav og forventninger. Vi mener ikke, at kvalitet behøver at koste en bondegård. Derfor fokuserer vi på at give den rette pris, da vi mener, at det kan være et kardinalpunkt for både private og erhvervskunder.

Ønsker du professionelt håndværk med fuld gennemsigtighed, færdigt arbejde til en fair pris og aftalt tid? Så er du mere end velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for dig og dine gulve.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Holdet bag Din Gulvsliber

Gulvslibemaskine på trægulv

Anders Jørgensen

Ejer

Tel: 28 43 20 30

Gulvslibemaskine på trægulv

Brian Hansen

Ejer

Tel: 22 59 17 68

Medarbejdere