Gulvafslibning

 

Du kender til glæden ved at have et nyt og flot trægulv, som kan løfte rummets øvrige indretning. Men du kender med garanti også til at have et mat og udtryksløst trægulv. Tidens tand sætter sine spor på dine trægulve, som med tiden bliver slidt ned. Brugsridser, mærker efter tabte ting og generel hverdagsslitage kan i den grad ses på dine gulve. Noget så simpelt som brugen af udendørs sko eller dyr i husstanden kan i den grad være med til at fremskynde nedslidningen, og giver det her trætte udtryk i gulvets struktur. Det kan også være, at du har fjernet dit gulvtæppe og nu kan konstatere, at der sidder gamle limrester på trægulvet. Hvad end dit scenarie måtte være, så kan en gulvslibning af dine gulve gøre underværker for træets udtryk. En gulvafslibning giver nemlig nyt liv til dine gamle gulve!

Du kunne måske fristes til at tro, at en gulvafslibning er noget, du selv kan klare – og det kan du nok godt. Ulempen ved at slibe dine egne gulve er dog, at du – højst sandsynligt – ikke er opmærksom på, hvor meget af gulvet du sliber ned, hvilket på sigt kan blive en dyr fornøjelse. For hver gang dit trægulv bliver afslebet, bliver det tyndere, hvilket på sigt kan betyde en udskiftning. Desuden kan det også være meget svært ikke at efterlade mærker og lave en jævn gulvslibning, hvis ikke man er professionel.

Gulvslibemaskine på trægulv

Vi er mangeårige specialister i gulvafslibning

Hos Din-Gulvsliber ved vi, at ikke to gulve er ens, derfor vurderer vi altid dit gulvs beskaffenhed, inden vi påbegynder arbejdet. Og vi sliber altid dit gulv til perfektion – uden skader.

Vores ekspertise og erfaring gør, at vi kun sliber det nødvendige, så du slipper for at skulle investere i nye gulve. Vi arbejder med gulve hver dag, så lad os glæde dit gulv med vores erfaring og viden. Så er du sikker på, at dit gulv får den korrekte behandling.

En gulvafslibning foregår ved, at vi begyndelsesvis sliber det øverste lag af træet ned til en ensartet struktur, så eventuelle hakker og ridser ikke fremgår af træets struktur. Dernæst foretager vi en finslibning af overfladen, der fintuner det endelige resultat. Vi udfører altid gulvafslibningen så nænsomt som muligt, så dit gulv kan holde mange år endnu.

Nu hvor du har valgt os til at opfriske dit gamle trægulv, så anbefaler vi også, at vi giver dørtrinene samme tur som dit gulv. Undlader vi at tage dine dørtrin med, så vil kontrasten mellem det nye og gamle påvirke helhedsindtrykket. Fremgangsmåden er den samme og vi garanterer dig, at du ikke vil fortryde det.

Hos Din Gulvsliber mener vi, at en afslibning af dine gulve kun er det halve arbejde. Derfor foretager vi altid en gulvbehandling efter, så de nyslebne gulve for fremtiden er nemmere at rengøre og vedligeholde.

Kontakt os for at høre om priser på gulvafslibning
Prisen kan variere alt efter hvilken beskaffenhed dit gulv har, om du har ønsker om efterbehandling, og hvor mange kvadratmeter, der skal slibes. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din gulvslibning.

“Super flot gulvbehandling og en fantastisk kundeservice… “

Charlotte – 5-stjernet anmeldelse på Trustpilot