Gulvbehandling

 

Er du i tvivl om, hvilken gulvbehandling dine gulve skal have? Så lad os hjælpe og rådgive dig. Når dit trægulv er blevet slebet eller høvlet, og de værste brugsridser er væk, er det nemlig den afsluttende gulvbehandling, som afgør slidstyrken og udseendet på dine trægulve.  

Vores erfaring er, at de bedste resultater opnås i samråd. Vi ser nemlig ofte, at udseendet vejer tungere end f.eks. slidstyrken og vedligeholdelseskravene. Det kan være, at du er nødsaget til at finde et kompromis, da nogle behandlinger er nemmere at vedligeholde end andre. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvor meget arbejde du er villig til at lægge i vedligehold. Det er altså vigtigt, at man har alle scenarier med i sine overvejelser, da trægulvet både kan være omkostningstungt og besværligt at behandle, hvis man træffer de forkerte beslutninger.  

Gulvslibemaskine på trægulv

Nu tænker du måske om alle gulve kan tåle den samme behandling? Det korte svar er nej. Der findes ikke to gulve som er ens, og der kan medfølge begrænsninger i forhold til, hvilke typer behandlinger som du kan vælge til dit trægulv. Et lamelgulv kan f.eks. ikke tåle samme behandlinger som et massivt trægulv, da limen mellem stavene kan løsnes ved forkert behandling. Derfor besigtiger vi hos Din Gulvsliber altid gulvets beskaffenhed inden påbegyndt arbejde. Det er vores garanti til dig om, at dine gulve får den rette behandling!

Hos Din Gulvsliber går vi meget op i, at det arbejde, vi udfører, er efter højeste standard, og det samme gør sig gældende for de produkter, vi benytter. Derfor er vi stolte af at kunne fortælle, at alle vores produkter er indeklimamærket.

Indeklimamærket stiller krav til påvirkningen af luftkvaliteten i det klima, produkterne påføres. Det er med andre ord din garanti for, at vores produkter har gennemgået en omfattende prøvning og har godkendt dokumentation til brug i indeklima.

Hvad koster en gulvbehandling?

Vi har ikke faste priser på vores gulvbehandlinger. Prisen afhænger af, hvor omfattende det bagvedliggende arbejde er, og hvilken overflade du ønsker – eller rettere sagt: hvad dit behov for en gulvbehandling er. En gulvbehandling alene er selvsagt billigere, end hvis vi skal slibe eller høvle dine gulve forinden. Priserne kan også variere alt efter hvilken type behandling du ønsker, at dine trægulve skal behandles med. Vi opfordrer derfor til, at du tager kontakt til os, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dine gulve.

“Super flot gulvbehandling og en fantastisk kundeservice… “

Charlotte – 5-stjernet anmeldelse på Trustpilot